Je bekijkt nu Update coronamaatregelen per 6 november 2021

Update coronamaatregelen per 6 november 2021

Beste leden, ouders/verzorgers,
Zoals jullie hebben kunnen horen of lezen betekenen de laatste nieuwe aangekondigde coronamaatregelen ook zeker wat voor ons als vereniging.

Dit houdt in dat:

  • Alle leden van 18 jaar en ouder vanaf deze week, maandag 8 november, bij binnenkomst hun corona-check-QR (groen vinkje) zullen moeten laten zien aan de dansleiding.
  • De dansleiding gebruikt hiervoor een speciale app om de QR-code te scannen. De QR-scanner-app geeft een groen vinkje als de QR-code akkoord is. De QR-code wordt groen als er een corona-bewijs ligt, dit wil zeggen een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona

Wij vertrouwen op onze leden en we vragen van ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Dit houdt ook in dat:

  • We bij de kaartverkoop voor de wintershow (indien we gezien het weer ervoor kiezen dit geheel binnen te doen) de mensen die kaarten komen kopen zullen vragen een mondkapje te dragen net als in andere doorstroomlocaties wordt gekozen.
  • We ouders/verzorgers dit ook zullen vragen bij het binnen brengen dan wel ophalen van hun kind in de zalen (doorstroom)

Dansleiding zelf wordt op dit moment net als in de horeca gezien als personeel en controleren we als vereniging niet expliciet. Natuurlijk doen we dit samen en mogen wij van elkaar verwachten dat ook wij zelf zorg hebben voor onze gezondheid en de daarbij passende maatregelen.

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van deze maatregelen kunnen jullie je wenden tot de dansleiding. Zij doen hun best al jullie vragen te beantwoorden. Mocht je een specifieke vraag hebben aangaande deze coronamaatregelen aan het bestuur mag dit natuurlijk ook. Dit kan direct naar bestuur@dancebarendrecht.nl.

Voor nu kijken we vooral uit naar het kunnen blijven dansen en de fantastische wintershow waar we zo naartoe leven.