Strippenkaart

Strippenkaart aanvragen

Voor enkele lessen binnen Dance Barendrecht bestaat er ook de mogelijkheid van een strippenkaart. De strippenkaart biedt de kans de lessen (waar deze mogelijkheid wordt aangeboden) flexibeler of vrijblijvender te volgen. Een strippenkaart kost € 75,- en is geldig voor het gehele dansseizoen. Hiermee kun je 10 lessen naar keuze volgen.

Op dit moment geldt de strippenkaart voor de lessen klassiek ballet.

Dus ben je nieuw en wil je op deze wijze op jouw manier kennismaken met Dance Barendrecht. Dat kan. Vraag dan eerst een proefles aan via de knop proefles aanvragen. Mocht je na twee gratis proeflessen besluiten langer te willen blijven, word lid en schrijf je in via deze website. Of koop een strippenkaart via de daarvoor bestemde knop strippenkaart aanvragen.

Dans jij al bij een andere les en wil je voor de andere les waar dit voor geldt een strippenkaart aanvragen? Doe dit dan ook via de knop strippenkaart. Bedenk goed voor jezelf of het kiezen voor een vaste les voor jou goedkoper kan zijn.

Als je via een strippenkaart de lessen volgt vindt de dansleiding het fijn als je van tevoren aangeeft dat je komt.

Aan het einde van het dansseizoen zullen we bekijken of deze mogelijkheid ook echt brengt wat we ermee hopen te bereiken.

Bestelformulier strippenkaart (alleen klassiek ballet)

Van degene voor wie de aanvraag bedoeld is