Lidmaatschap

Lidmaatschap Dance Barendrecht​

Wil je lid worden van Dance Barendrecht?  Vul  hieronder het formulier in.

Gratis proefles aanvragen

Ben je nieuwsgierig naar hoe de lessen bij Dance Barendrecht zijn? Je bent altijd welkom om 2 gratis proeflessen te volgen. 

Dit kan ook als je lid bent van Dance Barendrecht en bij een andere dansles een keer wilt komen meedoen. Vul onderstaand formulier in en de dansleiding zal zo snel mogelijk contact opnemen wanneer je kunt komen meedoen.

Aanvragen gratis proefles

Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Van degene voor wie de aanvraag bedoeld is

Informatie lidmaatschap

Bij Dance Barendrecht zijn er 40 lesweken per jaar. In de schoolvakanties worden er geen lessen aangeboden. De contributie wordt 4 keer per jaar (januari, april, juli en oktober) aan het einde van de eerste maand van het kwartaal geïncasseerd. Dance Barendrecht werkt met automatische incasso. Het bestuur heeft besloten de contributie van 2024 niet te verhogen en gelijk te houden aan 2023. De contributie van Dance Barendrecht is afhankelijk van het aantal uren dat jij bij ons sport:
Uur per week Per kwartaal
1 uur € 52,50
2 uur € 85,50
3 uur € 106,50
4 uur € 118,50
> 4 uur € 124,50

Dance Barendrecht is aangesloten bij de KNGU, dat is de bond voor de danssport. Als lid van Dance Barendrecht ben je dus automatisch lid van de KNGU. Hiervoor betaal je bondscontributie die per kwartaal in rekening wordt gebracht. De KNGU heeft de bondscontributie per 2024 verhoogd. De nieuwe tarieven per kwartaal voor 2024 worden als volgt verhoogd: juniorleden van € 6,45 naar € 6,90 en seniorleden van € 7,95 naar € 8,50.

KNGU BondscontributiePer kwartaalPer jaar
Jeugdleden€ 6,90€ 27,60
Seniorleden
(vanaf 16 jaar)
€ 8,50€ 34,00
Nieuwe leden betalen eenmalig € 12,50 inschrijfgeld.

De strippenkaart biedt de kans de lessen (waar deze mogelijkheid wordt aangeboden) flexibeler of vrijblijvender te volgen. Een strippenkaart kost € 75,- en is geldig voor het gehele dansseizoen. Hiermee kun je 10 lessen naar keuze volgen. De strippenkaart is op dit moment mogelijk voor de klassiek ballet lessen op donderdag.

Strippenkaart aanvragen

Het is belangrijk dat Dance Barendrecht beschikt over juiste contactgegevens zodat wij je op de hoogte kunnen houden over belangrijke zaken. Zijn jouw contactgegevens gewijzigd? Mail dan naar naar ledenadministratie@dancebarendrecht.nl en informeer je eigen train(st)er.

Indien de afschrijving van de contributie niet is gelukt zal Dance Barendrecht aan einde van de volgende maand opnieuw proberen de contributie af te schrijven. Indien dit wederom niet lukt zal er apart contact worden opgenomen.

Zijn er gegronde redenen waardoor het betalen van de contributie (tijdelijk) niet lukt dan zullen wij altijd openstaan om een gesprek aan te gaan om samen tot een oplossing en afspraken te komen. Ook zijn er fondsen waar je, indien er aan de voorwaarden wordt voldaan, aanspraak op kan maken. Ook hier kunnen wij je zo nodig helpen of verwijzen.

Wij hopen natuurlijk dat je gezellig bij ons blijft! Mocht je onverhoopt willen stoppen bij Dance Barendrecht, meld dit dan bij je juf EN vul het opzegformulier hieronder volledig in.
Het opzeggen van een lidmaatschap bij Dance Barendrecht kan alleen per kwartaal. In de demogroepen is het niet toegestaan om tijdens het seizoen te stoppen. Opzeggingen dienen minimaal 10 dagen voor het einde van het kwartaal binnen te zijn bij de ledenadministratie. Je krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging per mail dat jouw opzegging is verwerkt en per welke datum. Als je niet tijdig opzegt wordt de contributie voor het aankomende kwartaal in rekening gebracht.

Opzegformulier