Kleding

Kleding

Wat zijn we trots op de nieuwe verenigingsvesten, een zwart stijlvol vest dat we kunnen dragen tijdens activiteiten, bij wedstrijden en tijdens de danstrainingen. Op deze pagina vind je alle informatie over de danskleding.

Algemeen

In de danslessen dans je in kleding waarin jij goed kunt bewegen en waarin jouw dansmoves goed te zien zijn voor de dansleiding. Voor jouw eigen veiligheid en die van jouw teamgenoten draag je geen sieraden.
*De prijzen zoals vermeld bij de diverse kleding zijn de prijzen die gelden voor het dansseizoen 2021-2022* 

Dansbroeken

Voor elke dansstijl worden bij diverse winkels gave dansbroeken aangeboden. Tijdens het dansen is het belangrijk dat je je goed kunt bewegen dus een soepel zittende stof is hierbij vaak een goede keuze. Voor de jazzballetlessen hebben we goede ervaringen te kiezen voor een jazzpants of sportlegging. Voor meer informatie over broeken voor de wedstrijdgroepen, zie “kleding voor wedstrijdgroepen”.

Verenigingsvesten

Alle leden van Dance Barendrecht hebben vanwege de start van de vereniging in 2021 een prachtig verenigingsvest ontvangen. Onze allerkleinste leden kregen een speciaal pandacadeau. Het vest is een gift aan alle leden van Dance Barendrecht die in 2021 lid waren of zijn geworden. Het vest is natuurlijk vanaf 2022 voor nieuwe leden ook te bestellen via SportEmotion.

De bestelling voor het vest verloopt als volgt:

  1. Pas via een teamgenoot vooraf om jouw maat te bepalen. Mocht je dit niet fijn vinden mag je altijd contact opnemen met de kledingcommissie om met hen een pasafspraak te maken. Zij hebben ook verschillende pasmaten beschikbaar.
  2. Stuur een mail naar info@sportemotion.com en plaats zelf de bestelling. Zij zullen verder contact opnemen over de bestelling en betaling.

Zwarte verenigingsvest Craft met logo

Dames en heren € 31,41
Kinderen € 27,66

Verenigingstopje (recreatiegroepen)

Voor de recreatiegroepen hebben we jarenlang plezier gehad van de roze topjes. Helaas is deze stof niet langer meer verkrijgbaar en zullen we dit jaar op zoek gaan naar andere mooie topjes voor de recreatiegroepen. Daarover later meer.

Kleding voor wedstijdgroepen

Voor de wedstrijdgroepen jazzdance is er gekozen vanuit uniformiteit voor een verplichte zwarte top en zwarte jazzpants.

De zwarte top:

Zwart verenigingstop met lace € 55,00

De zwarte jazzpants:

Zwarte legging ERVY nr. 01A1 € 38,50
Met SportEmotion is afgesproken dat eenmaal per jaar bij de start van het nieuwe dansseizoen een algemeen bestelmoment hiervoor plaatsvindt. Hierover krijg je als deelnemer van de wedstrijdgroep rond die periode een apart bericht via jouw dansleiding.

Schoenen

Wij raden je aan om slappe schoentjes te kopen. Deze zijn voor de recreatiegroepen niet verplicht maar dansen wel het prettigst en zien er mooi uit bij voorstellingen. Op wedstrijden is het voor de leden die in een demogroep dansen verplicht om allemaal hetzelfde schoeisel te hebben. Om goed voorbereid op de wedstrijd te staan train je op dezelfde schoentjes.

Schoenmaat 34 of groter

Type: Bloch S0499L – Elasta Bootie Slip On Leather Jazz Shoes
Kosten: € 57,50

Voor de jonge kids met schoenmaat 33 of kleiner

Type: Capezio – Show stopper jazz shoe – kids
Kosten: € 29,90

De demogroepen A en B dansen op teentjes. Al deze genoemde schoentjes zijn verkrijgbaar bij Paraddy. De bovengenoemde prijzen zijn dan ook de prijzen van de danswinkel Paraddy, bij deze winkel kan je de schoentjes kopen met korting. Helaas kun je via Paraddy de schoenen niet online bestellen maar moet je naar de winkel aan de Witte de Withstraat 11a, Rotterdam. Hier kan je de schoenen gelijk passen wat aan te raden is aangezien ze vaak net wat anders vallen dan normale schoenen. Als je aangeeft dat je bij Dance Barendrecht danst krijg je 10% korting.

De damesgroepen dansen veelal op danssneakers. Bijvoorbeeld van het merk Papillon. Deze zijn verkrijgbaar bij onder andere de danswinkel en andere kledingaanbieders.

Danssneakers zwart leer Papillon

Kosten: € 79,99  

 

En nog meer

Je kunt ook een tas bestellen met het logo van Dance Barendrecht en zelfs met je naam als je dit leuk vindt. 

Dit kan via Sportemotion, zie https://www.sportemotion.com/products.asp?ID=1814&AppMode=PRODLIST&ItemGroupId=01070378&RESULTS=1&CatGroupId=1080

Sportttas Craft Squad Duffel

Sporttas met duurzame polyester buitenkant, opbergvakken aan de zijkant.

Kleur: groen/zwart met logo van Dance Barendrecht.

Craft Squad duffle bag Medium

33L – afm. 45x27x30cm
€ 27,50
incl. logo dance Barendrecht 

Craft Squad duffle bag Large

38L – afm. 50x28x33cm
€ 31,50
incl. logo dance Barendrecht

Wil je op 1 van deze tassen ook jouw naam? Dit kan.
+Naam dance Barendrecht tas naam : €5,- voornaam en €5,- achternaam

Dance Barendrecht Gadgets

Hoe gaaf is het als je een eigen tasje hebt voor jouw spullen doordeweeks of in het weekend met Dance Barendrecht erop. Laat ons weten via kledingcommissie@dancebarendrecht.nl als je deze wilt bestellen. Wij zijn druk bezig te bekijken hoe we dit voor jullie het handigst kunnen inrichten.

Binnenkort gaan we op deze pagina zelfs nog meer nieuwe Dance Barendrecht kleding en accessoires aanbieden zoals:

  • Hoodies
  • Joggingbroeken streetdance
  • En wie weet wat nog meer

Facebookgroep

Voorgaande jaren zijn er ruilsessies georganiseerd voor het ruilen of doorverkopen van kleding. Helaas was dit niet altijd een succes. Daarom hebben we besloten om een Dance Barendrecht Kleding facebookgroep te maken waarin de leden onderling kleding kunnen doorverkopen of ruilen. U kunt lid worden van de facebookgroep via de volgende link: Dance Barendrecht Kleding | Facebook. Mocht het vestje wat je hebt gekregen van Dance Barendrecht ooit te klein zijn is het natuurlijk leuk deze aan een andere danser te geven, dit kan bij voorbeeld via de nieuwe facebookgroep.