Kamp

Kamp

Lieve leden van Dance Barendrecht,

Heb jij er ook zo’n zin in om een heel weekend door te brengen met jouw mededansers, de leiding, de vrijwilligers en het bestuur? Dat kan tijdens het allereerste Dance Barendrecht kamp! Een weekend vol dans, spel en plezier! We organiseren verschillende leuke activiteiten voor alle kampgangers en daarnaast zijn er leeftijdsspecifieke activiteiten.

Programma
We hebben drie parallelle kampprogramma’s gemaakt zodat we voor alle leeftijden passende activiteiten kunnen bieden. Samen met je team ben je ingedeeld bij een van de drie leeftijdsgroepen. Een deel van het programma is voor alle kampgangers hetzelfde. Wel zo gezellig! Je slaapt met dansers uit je eigen team op een kamer, we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wensen en voorkeuren.

Thema
Het hele kamp is in Disney-stijl dus neem je favoriete Disney outfit mee!

Vervoer
Je reist naar het kamp met eigen vervoer. We raden aan om zoveel mogelijk te carpoolen aangezien er zeer weinig parkeergelegenheid is. Je bent op vrijdag welkom vanaf 17 uur.

Inschrijven
De inschrijving van het kamp is inmiddels gesloten. Wil jij toch echt mee, neem dan contact op met de kampcommissie via kampdancebarendrecht@gmail.com. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Tickets en Kosten
De kosten van het kamp bedragen 90 euro. Hiervan betalen wij het kamphuis, eten en drinken. Alle aangemelde deelnemers hebben reeds een betaalverzoek ontvangen. Pas na de aanschaf van het ticket is jouw deelname gegarandeerd.

Vragen
Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via kampdancebarendrecht@gmail.com.

Wij hebben er heel veel zin in!

Met vriendelijke groet,

De kampcommissie

Inschrijven

Inschrijven kan tussen 8 en 22 maart, na deze inschrijving krijg je een bevestiging en een uitnodiging om een ticket te kopen.
Pas na betaling is jouw inschrijving compleet.

Je ontvangt de link voor aanmelding voorafgaand.