Kamp

Kamp

Lieve leden van Dance Barendrecht,

Heb jij er ook zo’n zin in om een heel weekend door te brengen met jouw mededansers, de leiding, de vrijwilligers en het bestuur? Dat kan tijdens het Dance Barendrecht kamp! Een weekend vol dans, spel en plezier! We organiseren verschillende leuke activiteiten voor alle kampgangers en daarnaast zijn er leeftijdsspecifieke activiteiten.

Programma
We hebben parallelle kampprogramma’s voor alle leeftijden. Een deel van het programma is voor alle kampgangers hetzelfde. Wel zo gezellig! Je slaapt met dansers uit je eigen team op een kamer, we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wensen en voorkeuren.

Thema
Het thema wordt bekend gemaakt op 22 maart om 19:55 live via onze Instagram.

Vervoer
Je reist naar het kamp met de bus, heen en terug.

Inschrijven
De inschrijving van het kamp volgt later. We houden je op de hoogte over het moment.

Tickets en Kosten
De kosten van het kamp bedragen 90 euro. Hiervan betalen wij het kamphuis, eten en drinken. Pas na de aanschaf van het ticket is jouw deelname gegarandeerd.

Vragen
Heb je nu alvast vragen, neem dan contact met ons op via kampdancebarendrecht@gmail.com.

Wij hebben er heel veel zin in!

Met vriendelijke groet,

De kampcommissie
Anouk, Inge, Lotte, Stefanie, Kirsten en Rowan

Meer informatie volgt

Kijk onze geweldige lipdub van het afgelopen kamp terug
https://www.instagram.com/reel/CwvZPi2LCQd/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

 

Inschrijven

Inschrijven kan tussen 22 maart 20 uur en 29 maart 20 uur via de link https://forms.gle/qa5UUNnUGeUxT2pMA. Er kunnen in totaal 100 mensen mee op kamp. Er wordt gekeken naar de volgorde van aanmelding voor de plaatsing. Inschrijvingen die eerder binnenkomen dan 22 maart 20:00 uur zijn ongeldig. Bij de inschrijving vragen we naar jouw contactgegevens, dieetwensen, allergieën en andere bijzonderheden.

Na deze inschrijving krijg je een bevestiging en een verzoek om een ticket te kopen vanuit de ledenadministratie. Pas na betaling van dit ticket is jouw inschrijving compleet. De kosten van het kamp bedragen 90 euro. Hiervan betalen wij het kamphuis, eten en drinken.